Модні чоловічі аксесуари осінь-зима 2017-2018

AOinformСтатьи 12.12.2017 в 18:3013060
Модні чоловічі аксесуари осінь-зима 2017-2018
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
Розглянемо декілька актуальних тенденцій модного сезону осінь-зима 2017-2018.
В модному образі важлива кожна деталь, саме тому в цьому модному сезоні дизайнери особливу увагу сконцентрували на чоловічих аксесуарах, котрі дозволяють підкреслити індивідуальність та неповторність кожного представника сильної статі.

Серед сучасних модних аксесуарів портмоне можна сміливо назвати невід'ємною складовою у формуванні іміджу. В цьому модному сезоні варто віддати перевагу портмоне у стриманій кольоровій гаммі та лаконічних формах. Моделі, представлені в класичному чорному кольорі та благородних відтінках коричневого, стануть вигідним доповненням не тільки в повсякденному образі, але й допоможуть акцентувати увагу на бездоганному смаку свого власника у діловому стилі.

В холодну пору пріоритетна роль відводиться головним уборам. Особливе місце на модних показах відведено чоловічим капелюхам. Дизайнери представили моделі капелюхів з невеликими полями й переважно в приглушених відтінках бордового, синього і сірого кольорів.
Незамінним аксесуаром для більшості чоловіків є наручний годинник. Для тих, хто віддає перевагу класичним моделям, найкращим вибором стануть наручні годинники з у поєднанні ременя з натуральної шкіри та традиційного циферблата. У свою чергу чоловіки, котрі прагнуть підкреслити свою неповторність гідно оцінять моделі наручних годинників з функціональним циферблатом в оригінальному дизайнерському виконанні.
Варто відзначити, в цьому модному сезоні чоловічі шарфи вражають своїм різноманіттям. Вони можуть влучно слугувати тандемом в кольоровій палітрі головному убору, або ж, навпаки, виступати в якості контрастного акценту в модному образі.
Сумки для чоловіків повинні відповідати найвищим критеріям практичності та функціональності, саме тому дизайнери запропонували моделі сумок, котрі доповнені змінними ремінцями та оснащені достатньою кількістю внутрішніх відділень. Для створення гармонічного модного образу варто вибирати сумку, котра максимально відповідає кольоровій палітрі верхнього одягу або черевиків.
Аватар Rafael Rafael
Журналист AOinform

12.12.2017 в 18:30 1306 Статьи
0.0
Сегодня читают
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.