Нова можливість: тепер можна зняти готівку на касі

AOinformСтатьи 11.10.2020 в 01:595080
Нова можливість: тепер можна зняти готівку на касі
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
Це можливість особливо зручна тоді, коли поруч з вами немає банкомату, але потрібно зняти кошти.
Завдяки новій послузі від MasterCard, кожен бажаючий, у кого є картка у Приват Банку, Ощадбанку та Райффайзен банку Аваль зможе зняти готівку на касі багатьох торгових точок. А, зокрема послуга доступна в:
  • Сільпо.
  • Форе.
  • Варус.
  • На заправках WOG та ОККО.
Це можливість особливо зручна тоді, коли поруч з вами немає банкомату, але потрібно зняти готівку кошти.

Як можна отримати готівку на касі

  1. Для цього вам потрібно відвідати один з вищезазначених магазинів.
  2. Придбати товар за допомогою своєї картки.
  3. Після чого потрібно попередити касира, що ви хочете зняти готівку.
Максимальна сума, яку ви зможете отримати за один раз – 500 гривень. При чому, неважливо що ви купуєте (будь це жуйка або чай), касир повинен видавати вам чеки, де буде написано, що ви придбали і що вам видали гроші на руки.
Нова можливість: тепер можна зняти готівку на касі

Чому ця послуга сподобається всім?

У сучасному світі практично у кожного є кредитна карта. Якщо одна половина населення України знімає гроші поступово, коли приходить зарплата, то друга частина населення звикла розплачуватися виключно кредиткою. В силу цього, готівку ні до чого. Однак, бувають і такі ситуації, коли, наприклад, потрібно їхати на роботу, а в кишені немає ні гривні. Тут-то і стане в нагоді послуга зняття готівки на касі. Практично у всіх великих містах можна знайти всі ці торгові точки, а значить можна не знімати готівку «про запас» і завжди носити в гаманці, зняти гроші ви зможете в будь-який зручний для вас момент. Така послуга відкриває нові перспективи для всіх власників карток в банках. Тепер не потрібно шукати банкомати поблизу або поспішати в касу банку, так як можна зняти гроші набагато швидше і простіше.

Однак, тут переваги і для водіїв, які можуть не знайти поруч з собою торгові магазини і банкомати, але зате часто зупиняються на заправках. Власники ОККО і WOG прагнуть зробити свої заправки зручними і багатофункціональними, вони хочуть, щоб клієнти в будь-який час дня і ночі змогли скористатися найрізноманітнішими послугами. Тому вони також підтримали ініціативу і запустили цю можливість на своїх касах. До слова, WOG – перша заправка в Україні, яка підтримала цю ініціативу. І за півроку вона отримала широку популярність і довела, що це досить затребувана послуга, яку хочуть використовувати багато клієнтів. Тому якщо ви все ще шукайте найближчий банкомат для того, щоб зняти кошти, можливо, настав час скористатися зручним зняттям готівки від MasterCard.
Аватар Nikolis Николай Лисов / Nikolis
Журналист AOinform

11.10.2020 в 01:59 508 Статьи
0.0
Сегодня читают
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.