Переваги та особливості підвищення кваліфікації вчителів від освітнього проекту «На урок»

AOinformСтатьи 23.02.2020 в 15:026130
Переваги та особливості підвищення кваліфікації вчителів від освітнього проекту «На урок»
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
Освітній проект "На урок" запрошує вчителів на вебіри по підвищенню кваліфікації.
Для викладачів дуже важливо постійно поповнювати запас знань, а також підвищувати власну кваліфікацію. І для того щоб це зробити, слід зі встановленою періодичністю проходити певні курси. Але не у всіх є можливість кудись їздити для цього і навіть просто знаходити досить вільного часу на відвідування занять.

Але ми живемо у 21 столітті і за допомогою цифрових технологій такі курси тепер можна проводити онлайн у зручному для себе режимі без необхідності зупиняти роботу чи відпочинок. Спеціально для цього можна скористатися послугами професіоналів освітнього порталу «На урок», які організовують тут https://naurok.com.ua/upgrade вебінари для вчителів.

Основні переваги підвищення кваліфікації за допомогою вебінарів

Віддаючи перевагу цьому варіанту підвищення кваліфікації, можна отримати наступні переваги:
  • Можливість отримання максимальної кількості інформації. Так, вебінари включають певні теми, які допоможуть поповнити запас знань. При цьому заняття можуть проводитися в кілька етапів, що спрощує процес навчання, а також дає можливість отримати більше знань.
  • Максимально комфортні умови навчання. Віддаючи перевагу вебінарам для підвищення кваліфікації, можна позбутися від більшості проблем. Так, можна проходити навчання, отримувати нову інформацію в зручних умовах.
  • Економія. Так, можна скоротити витрати. Все тому, що немає необхідності в тому, щоб оплачувати проживання, а також проїзд.

Як правильно проходити навчання?

Для того, щоб зробити процес навчання максимально комфортним, а також зручним, слід відповідально підходити до процесу. Так, починати слід з процесу реєстрації на сайті проекту naurok.com.ua. Для цього необхідно запам'ятати відносно просту форму. У неї слід вводити особисті дані, контакти. В обов'язковому порядку слід вводити адресу електронної пошти.

Як тільки пройде процес реєстрації, на адресу електронної пошти надійде відповідне повідомлення. У ньому буде представлена ​​інформація, яка стосується того, як саме буде проходити вебінар, які саме теми будуть включені. При необхідності додаткову інформацію можна отримати, зв'язавшись з представниками.

У разі якщо викладачеві необхідно отримати конкретну інформацію, можна скористатися спеціально підготовленим розділом, який є на офіційному сайті «На уроці».
Для того щоб отримати додаткову інформацію, проконсультуватися, можна скористатися різними способами зв'язку. Всі доступні контакти можна відшукати на офіційному порталі.

Таким чином, щоб на вигідних умовах пройти підвищення кваліфікації, слід враховувати рекомендації від представників-організаторів.
Аватар Nikolis Николай Лисов / Nikolis
Журналист AOinform

23.02.2020 в 15:02 613 Статьи
0.0
Сегодня читают
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.