Переваги тортів на замовлення

AOinformСтатьи 25.10.2021 в 13:204350
Переваги тортів на замовлення
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
Якщо клієнт не впевнений точно, чого саме хоче, він може проконсультуватися з кондитером або фахівцями, які будуть виконувати його замовлення.
Торт – це блюдо, яке є традиційним атрибутом саме свята. Він завжди є «родзинкою» програми, його чекають усі: і дорослі, і діти. Тому до вибору таких ласощів слід підходити відповідально, особливо коли мова йде про якийсь важливий захід. Наприклад, весільний торт вибирають набагато ретельніше, ніж на черговий день народження чи юбілей. Багато хто вірішує замовляти торт, а не купувати готовий. Так, це дорожче, але клієнт отримає саме те, що хоче, за умови, що звернувся до хорошого кондитера або перевірену компанію, яка надає такі послуги.

Переваги тортів на замовлення

Вони очевидні. Можна вибрати:
  • тип коржів;
  • начинку;
  • крем;
  • зовнішній вигляд і оформлення.
Якщо клієнт не впевнений точно, чого саме хоче, він може проконсультуватися з кондитером або фахівцями, які будуть виконувати його замовлення. У них великий досвід, і в залежності від формату заходу, кількості гостей, вони зможуть підібрати підходящий варіант або порадити відразу кілька на вибір. Якщо це велика компанія, часто можна відвідати їх кондитерську або сходити на дегустацію пробників, щоб не просто почути про переваги на словах і побачити усе на картинках, а особисто спробувати торти. Ціна торта безпосередньо залежить від його ваги, виду, наповнювача і крему. Ще на етапі замовлення можна обговорити бюджет і розглянути всі доступні варіанти, які укладаються в нього. Тобто торт на замовлення – це не завжди якісь нечувані суми. Вони не завжди стоять як крило літака, якщо тільки це не весілля дочки якогось олігарха. Є дуже доступні за ціною, красиві, смачні варіанти.
Переваги тортів на замовлення

Кому довірити виготовлення торта

Зараз дуже багато кондитерів, які працюють на дому, які надають послуги як ІП або самозайняті. І готують вони дуже добре. Якщо є стовідсоткова впевненість в тому, що у них торти на замовлення точно якісні, можна сміливо звертатися. Але, робити це краще заздалегідь, тому що у хорошого кондитера все розписано на місяць вперед, як мінімум. Або слід звернутися в хорошу, перевірену компанію, число співробітників якої більше одного. Це дозволить уникнути будь-яких форс-мажорів, які можуть виникнути при замовленні у приватного кондитера. Наприклад, у нього може захворіти дитина, народжувати кішка, він сам захворіє, зламається піч або щось ще. Тут же мова про компанії, у якої такі ситуації виникають рідко або їх взагалі не буває. Це за умови, що організація серйозна, перевірена і з хорошою репутацією.
Аватар Nikolis Николай Лисов / Nikolis
Журналист AOinform

25.10.2021 в 13:20 435 Статьи
0.0
Сегодня читают
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.