Підбираємо кришталеві люстри для будь-якого інтер'єру

AOinformСтатьи 15.12.2017 в 11:2710470
Підбираємо кришталеві люстри для будь-якого інтер'єру
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
Сьогодні все частіше клієнти магазинів освітлення воліють купити кришталеву люстру в спальню.
Різноманітність люстр на ринку України вражає уяву. Іноді, прийшовши в магазин, покупець вгубиться в широкому асортименті моделей і, в підсумку, виходить ні з чим. А так би хотілося вибрати ідеальну, актуальну в будь-якому приміщенні люстру. Саме такими і є кришталеві люстри. Адже це класика. При чому, сьогодні зустрічаються кришталеві люстри в інтер'єрі не тільки класичному, а й в стилі модерн, вінтаж або гламур. Головне вибрати відповідну модель.

Кришталеві люстри в приміщеннях різного призначення

Варто також відзначити, що елегантні та вишукані люстри з кришталевими підвісами вітаються не тільки у вітальнях, як це раніше вважалося. Сучасні дизайнери, створюючи проект інтер'єру, встановлюють цікаві люстри в найнесподіваніших місцях.

Спочатку розглянемо будинок або квартиру. Звичайно, вітальня — перше місце в будь-якому домі, де буде актуально виглядати люстра з кришталю. Але сьогодні все частіше клієнти магазинів освітлення воліють купити кришталеву люстру в спальню. Це привносить в кімнату особливий шик, але при цьому допоможе створити затишну та комфортну атмосферу. А доповнивши люстру красивими бра або торшерами, Ви зміните спальню до невпізнання.
кришталева люстра
Також все частіше кришталеві люстри зустрічаються на кухнях. Особливо актуальні продовгасті моделі, які висвітлюють барну стійку або кухонний острівець. Варто врахувати, що кришталева люстра найчастіше вельми великогабаритна, тому краще використовувати її на кухнях з великою квадратурою.

Ви здивуєтеся, але деякі клієнти навіть бажають купити кришталеву люстру для ванної кімнати. Невеликі моделі однозначно прикрасять ванну кімнату зі світлими відтінками у інтер’єрі. А ось, якщо кахель у ванній темних кольорів, то зверніть увагу на моделі з продовгуватими підвісами із кришталю. Вони особливо підкреслять стиль і вишуканість дизайну ванної кімнати. Але вибирайте тільки ті люстри, які підходять для використання в приміщеннях з підвищеною вологістю.

Часто можна зустріти кришталеві люстри в інтер'єрі в приміщеннях комерційного призначення. Найчастіше це холи готелів, приймальні у великих компаніях, салони краси та інші заклади елітного класу.

Пропонує в широкому асортименті кришталеві люстри інтернет-магазин nasvitlo.com. У каталозі продукції представлені моделі найвідоміших світових виробників. Ціна кожної моделі нижче, ніж у конкурентів, оскільки магазин працює безпосередньо з постачальниками. Доставка проводиться в будь-яке місто України: Київ, Львів, Харків, Одеса, Дніпро, Івано-Франківськ, Ужгород та ін.
Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред AOinform

15.12.2017 в 11:27 1047 Статьи
0.0
Сегодня читают
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.