Природні відчуття з Durex Elite

AOinformСтатьи 30.08.2018 в 11:279910
Природні відчуття з Durex Elite
© Durex
Сучасні технології допомогли створити продукт, що найбільш відповідає потребам двох людей, що прагнуть фізичного зближення без наслідків
Презервативи Durex Elite — продукція, що здатна задовольнити всі вимоги і чоловіків, і жінок щодо природності відчуттів. Тож можна порадити парам спробувати саме ці контрацептиви для того, щоб в цьому переконатися. Адже за допомогою серії Durex Elite можна легко досягти вершини насолоди разом з партнером, не ставлячи під сумнів спільну безпеку.

Презервативи Durex Elite — нова серія від ведучого бренда для вражаючого задоволення. Вони настільки тонкі, що майже непомітні, але в той же час — міцні і надійні.

Максимальний захист і комфорт

Сучасні технології допомогли створити продукт, що найбільш відповідає потребам двох людей, що прагнуть фізичного зближення без наслідків. Високий рівень захисту сприяє повноцінному розслабленню і допомагає збільшити насолоду від сексу. Адже жодному з партнерів, якщо використовується бар’єрний метод, не треба турбуватися про небажану вагітність і інфекції, що передаються статевим шляхом.

Однак, незалежно від тривалості стосунків, слід дотримуватися простих правил. По-перше, ця продукція призначена для одноразового застосування. По-друге, презерватив треба одягнути до першого проникнення. Третє правило — треба перевірити термін придатності і обережно дістати виріб з упаковки і використати. От і все: приємні враження і комфортний секс гарантовані.

Природні відчуття і якісний секс с Durex Elite

З захистом все зрозуміло, але чому варто віддати перевагу саме Durex Elite? Для того щоб відповісти на це запитання, потрібно більше дізнатися про цю серію.
презервативи Durex
Головні особливості:
  • майже непомітні ультратонкі стінки;
  • натуральний латекс с рівною поверхнею;
  • прозорий матеріал без кольору и запаху;
  • зручна анатомічна форма з накопичувачем;
  • на поверхню вже нанесена якісна змазка;
  • безпечність товару перевірена електронікою;
  • вся продукція пройшла дерматологічній тест.
В результаті, сукупність всіх переваг робити весь процес інтимних стосунків яскравішим і приємнішим, а відчуття сильнішими. За бажанням пара може поекспериментувати і спробувати гелі-змазки Durex®Play. Вони ідеально підходять для довгої любовної гри і, крім того, майже вся згадана лінійка сумісна с презервативами (крім Play Tingle).

Гарна прелюдія до безпечного сексу принесе задоволення обом партнерам, а достатній рівень збудження зробить використання латексного виробу №1 правильним і передбачуваним.

Джерело інформації: https://www.durex.ua/.
Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред AOinform

30.08.2018 в 11:27 991 Статьи
0.0
Сегодня читают
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.