Сенсорний інформаційний кіоск

AOinformСтатьи 26.11.2017 в 10:1912700
Сенсорний інформаційний кіоск
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
Сенсорний кіоск або стійка — ідеальне рішення для відображення реклами або довідково-інформаційних повідомлень.
Інтерактивна навігація для торгових центрів, магазинів та інших об'єктів — це Digital Signage технології, які служать для полегшення пошуку необхідної інформації. Наприклад, за допомогою тач-кіоску можна легко знайти потрібний магазин або ресторан в торговому центрі, дізнатися про спецпропозиції, знижки, рекламні акції або навіть замовити і оплатити відсутній в магазині товар.

Встановлюються для комфорту покупців або відвідувачів закладу. Щоб кіоск був максимально зручний для користувачів, під нього спеціально розробляється інтерфейс, головне завдання якого — зробити обладнання зручним та інформативним для користувача.

Зазвичай пристрій складається з:
  • тач-екрану;
  • комп'ютера;
  • вентиляційної системи;
  • мережевих комунікацій.
В тач-кіоск можуть бути вмонтовані міні-принтер — для роздрукування маршрутів або купонів, та аудіосистема.
Устаткування зазвичай встановлюється там, де спостерігається великий потік людей. Це транспортні вузли, банки, ТЦ і бізнес-центри. Останнім часом сенсорні екрани стають популярні і в ритейлі.

Залежно від завдань обираються види сенсорних кіосків, в які можна вмонтувати: пристрій, що зчитує безконтактні картки, сканер штрих коду, датчик наближення, камеру і мікрофон.

Види та особливості сенсорних кіосків:
  • Підлоговий — часто замінює функції співробітників — виконує певні запрограмовані операції. Видає довідкові відомості, чеки черговості в банках, допомагає записатися на прийом до лікаря, зареєструватися в аеропорту, та багато іншого.
  • Настінний — дозволяє створити систему будь-якої складності, наприклад, інтерактивний довідник або інтелектуальний гід по торговому центру або магазину. Такий безмовний електронний консультант буде працювати без перерви і вихідних 24 години на добу.
Подібне обладнання стає все більш затребуваним рекламним інструментом для збільшення продажів в магазинах і ТЦ.
  • Настільний — направлений на задоволення потреб сучасного суспільства практично у всіх сферах життя: від проведення конференцій і презентацій до навчання дітей.
Успішно працює з "важкими" прикладними програмами, підтримує одночасно до 10 торкань, що дозволяє виконувати завдання групою, виглядає дуже ефектно, будучи рішенням не тільки високопродуктивним, але й іміджевим.

Більше інформації за посиланням: https://touch.ua/.
Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред AOinform

26.11.2017 в 10:19 1270 Статьи
0.0
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.