Швидка доставка радості до свята — квіти в Києві кур'єром

AOinformСтатьи 28.09.2021 в 19:177800
Швидка доставка радості до свята — квіти в Києві кур'єром
Ілюстрація / Світлина: з відкритих джерел
Одна справа — особисто вручити красиву композицію, інша замовити послугу кур’єра, який привезе такий подарунок в офіс, додому, в кафе чи ресторан.

Доставка квітів у Києві є дуже затребуваною послугою, якою бажають користуватися дуже зайняті люди, у яких немає можливості витрачати час на поїздки по спеціалізованих салонах, або зайнятість на роботі не дозволяє займатися такими справами. Ця послуга також ідеально підходить тим, хто не може в потрібний час знаходитись поряд з близькою людиною і немає можливості особисто привітати її з важливим для неї днем. У такому разі кур’єр компанії U-F-L зробить це за вас. Також скористатися такою послугою може людина, яка вважає за доцільне витратити свій час на придбання вбрання для свята, а не на години походів у флористичні магазини чи на ринок за букетом.

Доставка квітів — чудове рішення для будь-якого свята

Щоб створити чудову композицію, яка справить незабутнє враження, варто звернутися до професійних флористів, які добре знають свою роботу і можуть втілити в життя ваші побажання. Спеціалісти сервісу U-F-L виготовлять букет, який прикрасить будь-яке свято, і стане його надзвичайною окрасою. Кур’єр привезе його до вас додому чи за іншою адресою, яка буде вказана під час оформлення замовлення.

Це комфортне рішення актуальне не тільки для дуже зайнятих людей і тих, хто перебуває далеко від іменинника чи ювіляра. Такий презент може стати красивим проявом уваги, поваги — його обов’язково оцінять.

Купити квіти і подарувати їх можна не тільки в якості подарунка, але й у вигляді знаку уваги.

Це чудова можливість, яка дозволить привітати близьку людину із святами:

  • днем народження;
  • весіллям;
  • народженням дитини;
  • до ювілею;
  • закінчення навчання в ВУЗі;
  • досягненнями в роботі, навчанні, спорті, мистецтві і ін.

Подарувати розкішний чи скромний букет можна і без причини — просто щоб зробити день коханої людини яскравішим, привітнішим і радіснішим. Також це чудовий спосіб з допомогою квітів з доставкою в Києві кур’єром перепросити за негарний вчинок чи подякувати за щось. В такий спосіб можна ефектно і красиво проявити своє відношення до дівчини, дружини, колеги.

Одна справа — особисто вручити красиву композицію, інша замовити послугу кур’єра, який привезе такий подарунок в офіс, додому, в кафе чи ресторан. Це ефектний жест, який обов’язково справить приємне враження і викличе бурю позитивних емоцій.

Квіти чоловікам

Замовити квіти з доставкою в Києві можна не тільки жінці, але й чоловікові. Композиції, призначені для представника сильної статі, виглядають лаконічно, строго, стильно. Зазвичай для чоловіків прийнято вибирати квіти з довгими ніжками:

  • кали;
  • троянди;
  • гладіолуси;
  • гіацинти;
  • хризантеми;
  • гвоздики.

Найчастіше такий презент вручається на ювілей, підвищення по службі, вдале підписання контракту, присвоєння почесного звання, отримання нагороди і т. ін.

Як виконується доставка квітів у Києві

доставка квітів

Дехто відмовляється від використання замовлення квітів з доставкою кур’єрською службою, вважаючи, що привезений букет буде зовсім не таким, як замовлявся, або в ньому будуть зів’ялі рослини. Але дарма, навіть якщо адресат перебуває в іншій країні, вибрана ним в каталозі сервісу доставки квітів U-F-L композиція не буде привозитись з іншого міста. Все, що необхідно для її створення буде замовлятися у постачальника, який знаходиться найближче. Це дозволяє завжди мати свіжі рослини, з яких буде складатися ваше замовлення. Спеціалісти флористичного салону створять композицію, максимально схожу на оригінал, представлений в каталозі.

Але важливо знати, що в природі не існує повністю ідентичних по кольору, формі, розмірам і іншим характеристикам рослин. Тому можливо, що зроблений на замовлення букет буде трішки відрізнятись. І в цьому немає нічого поганого — інколи такі композиції виглядають навіть краще, ніж на фото в каталозі.

В середньому, на доставку квітів по Києву кур’єр витрачає близько 2-3 годин. Це вимагає від замовника орієнтуватися на більш тривалий час, адже потрібно зібрати необхідні рослини, скласти з них замовлені квіти та відправити з кур’єром за вказаною у замовленні адресою. Важливо правильно вказувати реквізити отримувача, перевіривши їх перед подачею заявки, адже у випадку помилки доставка може зайняти більше часу.

Завчасне замовлення дозволить мінімізувати ризики і привезти цей презент в точно вказаний час.

Купляйте у магазині квітів U-F-L найкращі букети з доставкою, щоб бути впевненим у якості, привабливому зовнішньому вигляді і свіжості придбаної композиції.
 

Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред AOinform

28.09.2021 в 19:17 780 Статьи
0.0
Сегодня читают
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.