Стильні сукні. Яку обрати?

AOinformLifeStyle 27.02.2019 в 12:497640
Стильні сукні. Яку обрати?
Фото: з відкритих джерел
Сьогоднішня тенденція вітає злиття стилів. Завдяки чому можна тільки ще більше розширити собі поле для вибору.
Звичайно, сукні самі по собі підкреслюють жіночність і чуттєвість своїх власниць. Але в цьому сезоні це актуально, як ніколи. Це стосується суконь на святкові дні або вечірки чи для домашніх свят. Якраз ніжні, але без напускною гламурності моделі будуть виглядати максимально привабливо.

Експерти в світі моди підкреслюють, що сьогоднішня тенденція вітає злиття стилів. Завдяки чому можна тільки ще більше розширити собі поле для вибору.

Однак, вибираючи сукню, краще відразу відмовитися від:
  • Як ми вже відзначали — зайвої гламурності. Ніяких надмірностей в рюшах, стразах, ніякої навмисною експлуатації наявного образу. Це негативно впливе на прийняття вашої особистості в загалом;
  • Надто облягаючих і укорочених моделей. Колись це було в моді, але в даний час буде виглядати як мінімум безглуздо;
  • Занадто контрастні сполучення. Можливо, вони виглядають добре на сцені, але от у реальному житті не дуже ...
стильні сукні
У той же час, можна замовити вечірні плаття оптом як тут https://tm-modus.com.ua/ukr/catalog/vechernie_platyya, виконані в спрощених варіантах фасону. Помірно об'ємні форми, не надто помітні, але в той же час оригінальні кольорові поєднання.

Модель із завищеною талією завжди зможе підкреслити жіночну чуттєву натуру. Така сукня здатна часто буквально до невпізнання перетворити фігуру в недуже привабливий силует, тому що завищена талія підходить не всім тим паче якщо це фігура прямокутної форми.

Тенденція нового сезону — виділення лінії плечей. Цього можна домогтися різними способами, далеко не завжди через просте оголення даних частин тіла. Наприклад, для досягнення бажаного ефекту можна віддати перевагу штучним на плечникам або рукавами-ліхтариками, рюшам і т.д.

Сьогодні і сміливий оверсайз «з чужого плеча» непомітно переселився з елітних підмостків високої моди на повсякденні вбрання. Усім дівчатам, впевненим в собі, можна звернути увагу на плаття, нарочито збільшеного в розмірах. До певних меж, зрозуміло.
стильні сукні
Вільні і м'які текстури в поєднанні з оригінальним кроєм — все це також вітається в сукнях у цьому сезоні наприклад як тут. Навіть не зовсім тепла погода не є приводом відмовитися від суконь. Адже можна, наприклад, придбати однотонні трикотажні моделі, досить теплі і щільні, які будуть гармоніювати з багатьма аксесуарами, взуттям, головними уборами та тощо...
Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред AOinform

27.02.2019 в 12:49 764 LifeStyle
0.0
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.