Сучасні тенденції міжкімнатних дверей на ринку України

AOinformСтатьи 01.10.2018 в 14:5011030
Сучасні тенденції міжкімнатних дверей на ринку України
Фото: з відкритих джерел
Міжкімнатні двері пропонує придбати в салон-магазин «Центр Дверей», де серед різноманіття дверей можна підібрати оптимальний варіант
Фінальним етапом проведення ремонту в оселі вважається придбання міжкімнатних дверей. Встановлена нова конструкція здатна перетворити будь-яке приміщення в більш привабливе, затишне. Для цього дуже важливо вибрати двері, які створять гармонію з загальним інтер’єром, будуть не тільки красивими, а й достатньо міцними, вологостійкими, екологічно безпечними.

Декілька років тому українському споживачеві пропонували вироби тільки іноземних виробників, якість та вартість яких була не завжди на прийнятному рівні. На сучасному етапі спостерігається активний розвиток вітчизняних підприємств з виробництва дверних блоків. Двері українських виробників сьогодні успішно конкурують не тільки на внутрішньому ринку країни, але й за її межами.

Як вибрати гарні міжкімнатні двері?

Будь-які двері завжди були атрибутом українського побуту. Дуже часто покупці за умов відсутності повної та доступної інформації про складові формули якості губляться в морі дверних рифів. Як правило, їх вибір базується на непрофесійній оцінці, що робить його в багатьох випадках помилковим.

Якісні міжкімнатні двері Львів пропонує придбати в салоні-магазині «Центр Дверей», де серед різноманіття асортименту можна підібрати оптимальний варіант дверних блоків для свого помешкання. А кваліфіковані спеціалісти компанії завжди радо в цьому допоможуть.
міжкімнатні двері

Різновиди міжкімнатних дверей

У компанії “Центр дверей” всі товарні позиції класифікуються на три основні види:

  • Елітні дверні блоки;
  • Престижні міжкімнатні конструкції;
  • Двері з недорогого сегменту.

Важливим питанням при виборі для кожного покупця завжди є ціна виробу. Серед недорогих моделей слід відзначити ламіновані міжкімнатні двері. В асортименті присутні такі з різною конструкцією полотна, фінішним покриттям, ціновим діапазоном.

Для людей середнього достатку пропонуються шпоновані двері, що мають натуральне покриття, вартість якого залежить від виду використаної сировини. Також на ціну готового виробу впливає характер внутрішнього каркасу та наповнення. Такі конструкції по зовнішньому вигляду нагадують дерев’яні двері, але коштують дешевше.
міжкімнатні двері
До дорогого сегменту належать міжкімнатні дверні блоки з натуральної деревини — масиву або клеєного дерева.

Велику популярність завоювали конструкції з масиву або плити МДФ, пофарбовані білою емаллю. Завдяки особливому шліфуванню та фарбуванню вони коштують дорожче, але результат себе оправдовує.

Вибір дверної конструкції в «Центрі Дверей» — гарантія успішного придбання!
Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред AOinform

01.10.2018 в 14:50 1103 Статьи
0.0
Сегодня читают
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.