Тiр авто запчастини

AOinformСтатьи 06.03.2020 в 18:535510
Тiр авто запчастини
Ілюстрація / Фото: з відкритих джерел
Якщо ви хочете придбати оригінальні і сертифіковані товари для вантажівок, звертайтеся в компанію Тір Авто, запчастини реалізуються оптом і вроздріб
Сучасні європейські вантажні автомобілі відрізняються високою якістю збірки, тривалим терміном служби, комфортом і безпекою. Вони розраховані на сумарний пробіг не менше 500 тисяч кілометрів, але тільки за умови регулярного обслуговування, проходження планового ТО і своєчасного ремонту вузлів, що вийшли з ладу. Щоб виявити проблеми, необхідно періодично проводити стендову і комп'ютерну діагностику транспортних засобів, а також міняти запчастини відразу після того, як будуть виявлені дефекти. Якщо відкласти процес, то деталь може повністю вийти з ладу і зруйнувати вузол цілком.

Для ремонту рекомендується використовувати тільки якісні запчастини, а не підробки, оскільки вони не відповідають необхідним характеристикам і швидко виходять з ладу.

Існує три класи деталей:
  1. Оригінальні (ОО), які маркуються офіційним логотипом компанії, що випускає автомобілі. Це сертифіковані і надійні запчастини, які випускаються в суворій відповідності з техпроцесом і проходять контроль якості перед відправкою на склади.
  2. OEM-деталі — випускаються компаніями, які постачають виробникам запчастини для збору автомобілів. На них вказується логотип самої компанії, при цьому їх якість часто навіть вище, ніж у OE. Подібні товари також мають всі необхідні сертифікати, вони проходять тести і перевірку якості.
  3. Аналоги (OEQ), які мають таку ж якість, що і оригінал. Їх виробництвом займаються великі компанії, вони виготовляються відповідно до техпроцесу і мають необхідні сертифікати, але при цьому коштують дешевше, нiж OE і OEM. Це пояснюється тим, що оригінальні виробники беруть додаткові гроші за марку, рекламу, розробки та інше, тоді як аналоги просто роблять продукцію за наявними шаблонами.
автозапчастини
Також існують безіменні аналоги (AM). Виготовляються дрібними виробниками, часто в кустарних умовах, не проходять тести і не мають сертифікатів. Зв'язуватися з такими деталями не рекомендується.

Де придбати якісні деталі для вантажних авто

Якщо ви хочете придбати оригінальні і сертифіковані товари для вантажівок, звертайтеся в компанію Тір Авто, запчастини реалізуються оптом і вроздріб як приватним особам, так і організаціям, в тому числі бюджетним. В асортименті представлені деталі для автомобілів DAF, Renault, Mercedes, Volvo, Scania, MAN, Iveco і інших марок, на які є офіційна гарантія та всі необхідні сертифікати. TIR-Market реалізує оригінальну продукцію від компаній KNORR, BOSCH, SAMPA, FAG, SAF, MONROE і інших виробників. У каталогах інтернет-магазину ви знайдете деталі для ремонту будь-яких вузлів автомобілів, починаючи від підвіски і закінчуючи паливною системою, а також додаткові аксесуари для вантажних машин.
 
Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред AOinform

06.03.2020 в 18:53 551 Статьи
0.0
Сегодня читают
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.