Україна ефектно розгромила Вірменію, забивши 5 голів: відео голів

AOinformСпорт 24.09.2022 в 18:415140
Україна ефектно розгромила Вірменію, забивши 5 голів: відео голів
Світлина: УАФ
Збірна України з рахунком 5:0 розгромила на виїзді команду Вірменії в матчі 5-го туру групового раунду дивізіону B Ліги націй.

Господарі ледь не відкрили рахунок на 5-й хвилині, коли Селараян після помилки Кривцова вирвався на побачення з Луніним, проте голкіпер парирував його удар.

Після цього вже гості стали загрожувати воротам суперника і досягли свого на 22-й хвилині завдяки чудовій комбінації, яку завершив Тимчик.

Свою перевагу збірна України подвоїла ще до завершення години гри. Це Тимчик прострілив у штрафний, Циганков пропустив м’яч на Зубкова, а вже той в один дотик пробив у верхній кут.

На 69-й хвилині синьо-жовті довели рахунок до розгромного. Ярмоленко пасом на Зубкова відрізав кількох захисників, той перекинув голкіпера вірмен, а на дальній стійці опинився Довбик, який добив м’яч у порожні ворота.

Ще два голи забили Ігнатенко і той же Довбик, який став автором результативної передачі в попередньому взятті воріт команди Вірменії.

Ця перемога дозволила збірній України із 10 очками стати лідером групи 1, але команда Шотландії, яка відстає на один бал, зіграла на матч менше.

Вірменія — Україна 0:5

Голи: Тимчик, 22, Зубков, 57, Довбик, 69, 84, Ігнатенко, 81

Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред AOinform

24.09.2022 в 18:41 514 Спорт
5.0 // 1
Сегодня читают
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.