Вибираємо спідницю для бездоганного гардероба

AOinformСтатьи 29.09.2019 в 09:206910
Вибираємо спідницю для бездоганного гардероба
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
Якщо необхідно не просто купити спідницю, а для конкретного випадку, потрібно підбирати модель не тільки за оригінальним забарвленням.
Вибрати спідницю для поповнення гардероба до майбутнього сезону, не так вже й складно, якщо знати особливості своєї фігури й керуватися модними тенденціями. Знаючи статистику на тренди майбутнього сезону, виробники прагнуть поповнити модні каталоги універсальними фасонами, пропонують модний крій, що забезпечує ідеальну посадку по фігурі. Якщо заплановано купити спідницю, рекомендується відвідати онлайн-каталог, в якому інтернет-магазин стильного брендового одягу зможе запропонувати різноманітність фасонів, моделі будь-якої довжини та забарвлення.

Асортимент модних спідниць в спеціалізованих онлайн-каталогах

При виборі відповідної брендової спідниці рекомендовано керуватися слушними порадами стилістів, які допоможуть підібрати для бездоганного гардероба прийнятний фасон моделі. Для базового гардероба сучасної жінки необхідно мати не тільки сувору класичну спідницю-олівець прямого крою з довжиною до коліна або трохи нижче, а й не менш популярні моделі, такі як:
  • фасони з А-силуетом (годе, сонце, напів сонце) – такі моделі ідеально підходять практично до будь-якого типу фігури;
  • стильні спідниці з басками – цей варіант ідеально підійде для жінок в положенні або леді, які прагнуть приховати пару-трійку кілограм в області талії або стегон;
  • модні спідниці з актуальних принтів: флористика, анімалістичні рішення горошок, абстракція;
  • плісировані спідниці та з категорії гофре, підійдуть для струнких і високих, які хочуть підкреслити талію і приховати вузькі стегна;
  • вироби зі штучної або натуральної шкіри – це тренд сезону, такі спідниці зможуть вписатися в модний гардероб будь-якої жінки.
 

Якій спідниці найкраще віддати перевагу?

Якщо необхідно не просто купити спідницю, а для конкретного випадку або оновлення гардеробу, потрібно підбирати модель не тільки за оригінальним забарвленням, але і з орієнтиром на різноманітність матеріалів. Більш ефектно і святково буде виглядати мереживна спідниця з фестонами по низу виробу або виконана на основі фатину. Чим пишніше низ у спідниці, тим більш щільне має бути облягання в області талії та стегон.

Якщо вибирати модель для офісу, то безперечно виглядає спідниця-олівець і суворе рік, а також фасони зі шкіри або під натуральну замшу. При виборі спідниці варто орієнтуватися на свій стиль в гардеробі, щоб низ можна було органічно поєднувати з верхом – блузками, жакетами, блейзерами, жилетами, водолазками, що вже є в наявності будинку.
Аватар Nikolis Николай Лисов / Nikolis
Журналист AOinform

29.09.2019 в 09:20 691 Статьи
0.0
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.