Де можна вигідно купити квитки МАУ

AOinformИнтернет 26.08.2021 в 17:3210900
Де можна вигідно купити квитки МАУ
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
Можна купити авіаквитки баготьма способами.
Незважаючи на величезну кількість обмежень через пандемію, закриті кордони з багатьма країнами, поступово ситуація поліпшується. Міжнародне повідомлення відновлюється, або робляться послаблення при строгому дотриманні заходів безпеки тому не дивно, що попит на авіаквитки МАУ (Міжнародні авіалінії України) різко зріс. Як і завжди, більшість покупців намагаються придбати їх максимально дешево усіма можливими способами.

Де купити квитки МАУ?

Купити квитки МАУ сьогодні можна декількома способами:
  • авіакаси;
  • офіційний сайт;
  • сервіси-агрегатори.
А тепер про кожний спосіб поговоримо окремо.

Авіакаси

Це підходить далеко не всім, тому що авіакаси є далеко не в кожному місті. Крім того, це не дуже зручно, наприклад, якщо потрібно купити квиток, а людина перебуває в цей час десь в іншому місці. Йому незручно і невигідно через це їхати в інший населений пункт, щоб купити квиток. Якщо є можливість придбати квиток в авіакасі, вона розташована недалеко, можна скористатися цим способом. Багато користувачів стверджують, що купувати квитки на літак в авіакасі вигідно, бо можна:
  • вибрати квиток який до вподоби і отримати його одразу на руки;
  • придбати додаткові послуги чи відмовитися від непотрібних.
Також, при придбанні квитків в авіакасі, ніяких обмежень в плані максимальної їх кількості немає.

Офіційний сайт МАУ

Якщо немає можливості купити квиток в авіакасі, тому що людина знаходиться, наприклад, в іншому місті, регіоні або навіть країні, це теж не є проблемою. Купити авіаквиток можна через інтернет на офіційному сайті без націнок. Можна також робити бронювання, правда, на короткий час.

Сервіси-агрегатори

Незважаючи на те, що на таких сайтах зазвичай присутня націнка на квитки, вони дуже популярні. Сама націнка невелика. Крім того, за допомогою такого сервісу можна підібрати найвигідніші варіанти на дати, коли вартість авіаквитків найбільш вигідна. Також пропонується велика кількість додаткових послуг, які можуть знадобитися клієнту. Наприклад, це може бути:
  • бронювання готелів;
  • бронювання автомобіля і не тільки.
Де можна вигідно купити квитки МАУ

Чи реально купити авіаквитки за вигідною ціною

Чому б і ні? Інакше, навряд чи б існувало стільки сайтів, які продають їх, якби не можливість клієнтів вибирати ціни і умови. Самі розцінки змінюються в залежності від напрямку, сезону, і навіть дня тижня. Наприклад, є дні, коли ціна може бути на 10-15% дешевше, ніж зазвичай. Це все можна відстежувати і зробити покупку з максимальною вигодою.
Аватар Nikolis Николай Лисов / Nikolis
Журналист AOinform

26.08.2021 в 17:32 1090 Интернет
3.0 // 1
Сегодня читают
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.