Рекомендації для покупців: як обрати серед кутових диванів найкращий?

AOinformСтатьи 19.03.2018 в 12:2510340
Рекомендації для покупців: як обрати серед кутових диванів найкращий?
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
Плюси та мінуси таких диванів, та як правильно їх обирати — розглянемо в статті
Завдяки своїй функціональності та можливості використовувати кожний куточок простору кутові дивани користуються широкою популярністю. Такі дивани підійдуть як для гостиною, так і для спальні чи іншої кімнати. Це — ідеальній вибір як для невеличкого приміщення, так і для великих кімнат. Плюси та мінуси таких меблів та як правильно їх обирати — розглянемо далі.

Що краще — прямий чи кутовій диван?

Так просто на це питання не відповіси. Все залежить від якості конструкції, механізму трансформації, дизайну моделі, а також розмірам приміщення. Частіше за все перевагу віддають кутовим моделям, якщо диван планують використовувати в якості спального місця.

Кутові дивани розрізняються і за призначенням. Є невеликі моделі — для кухні та дитячих кімнат, а також великі дивани — для вітальні, офісу. Великий асортимент різноманітних моделей можна знайти на сайті: https://ddn.ua/.

Основні переваги кутових диванів:
  • Естетичний вигляд.
  • Економія місця та можливість поділення його на зони.
  • Функціональність (наявність шухляди для білизни, можливість трансформації у спальне місце).

Вибір моделі: враховуємо всі нюанси

При виборі тієї чи іншої моделі слід враховувати розміри приміщення. Для невеличких кімнат краще обрати прямі моделі, у той час коли для середніх чи великих приміщень підійдуть кутові. При купівлі звертаємо увагу на наступні речі:
  • Конструкція. Основа моделі може виготовлятись як за натурального дерева, так і з ДСП чи металу. Перевірте, чи мають меблі сертифікат якості.
  • Тип. Розрізняють модульні (які виготовлені з кількох елементів), монолітні (де основна частина та кут прикріплені один до одного), трансформери (з можливістю перетворюватись на ліжко) моделі.
  • Наповнювач. Основні матеріали наповнення це: синтепон, поролон чи поліуретан.

Кілька рекомендації від дизайнерів

Обираючи великий кутовий диван, перевірте, чи не забагато меблів у кімнаті. Якщо там вже є шафа, велика кількість декоративних елементів, техніки, то приміщення може виглядати перенавантаженим. Тож доведеться чимось пожертвувати.

Якщо у вас частенько залишаються гості, обирайте диван-трансформер, щоб було додаткове спальне місце. При виборі зверніть увагу на механізм трансформації. Розкладатись диван повинен легко.

Колір цього предмету меблів має гармоніювати з приміщенням. Якщо на дивані хочете зробити акцент, то його кольорова гамма має бути контрастною.

Що стосується форми, то найбільш розповсюджена — у вигляді букви Г. Є П-подібні моделі, які підійдуть для квартири-студії, великої вітальні. Цікавий вибір — модульні дивани, які можна монтувати на будь-який смак.
Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред AOinform

19.03.2018 в 12:25 1034 Статьи
0.0
Сегодня читают
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.