У чому переваги санаторіїв в Східниці

AOinformСтатьи 28.11.2018 в 13:467340
У чому переваги санаторіїв в Східниці
Фото: з відкритих джерел
У селищі вдало поєднуються мальовнича краса, гуцульський колорит, українські страви, європейський сервіс обслуговування
Одним з кращих бальнеологічних курортів Карпатського краю вважається селище Східниця. Саме тут можна оздоровитися, пройти курс профілактичних процедур, відпочити, провести незабутнє дозвілля.

У селищі вдало поєднуються мальовнича краса, гуцульський колорит, українські страви, європейський сервіс обслуговування. У селищі оселитися можна: в готелі, в котеджі, в пансіонаті.

Особливою популярністю користуються санаторіі Східниці.

Санаторії курорту: лікування та проживання

Оселитися в санаторій можна, заздалегідь забронювавши номер. Кожен номер обладнаний: технікою, меблями, безкоштовним доступом до мережі Інтернет, супутниковим ТБ.

Санаторії Східниці, ціни залежать від рівня комфортності, наявності лікувальних процедур. Рекомендуємо оселитися в закладі, де «все включено»: комплексне харчування, стоянка для авто мандрівників, трансфер.

Деякі санаторії Східниця в користування гостей надають: басейн, СПА комплекси, лікувальні кабінети, тренажерний зал. На території санаторію гості знайдуть більярд, басейн, ресторани, бари. За призначенням, вам нададуть дієтичне меню. Вибір страв за вами.

В санаторії консультують висококваліфіковані фахівці, які вміло проведуть діагностику організму та призначать прийом мінеральної води. Джерела з мінеральною водою є практично у всіх санаторіях.

Пам'ятні місця краю

Цей край славиться за межами країни своєю екологічністю і мінеральною водою. Саме в Східниці видобувають воду "Нафтуся".

Своєю природою та тишею селище підкорює. Як провести вільний час, що подивитися? Обов'язково відвідати варто:
  • ландшафтний природний парк «Стужиця»;
  • музейну кімнату;
  • місто-фортецю «Тустань»;
  • мінеральні джерела з цілющими водами.
У вільний час рекомендуємо здійснити політ на повітряній кулі — це «родзинка» чудового краю. З висоти пташиного польоту ви зможете споглядати місцеві краси: альпійські луки в заповідній зоні, хвойні ліси, засніжені вершини гір, гірські потічки та річки. Уявіть вибух андреналіну — позитивних емоцій й нових вражень вистачить Вам надовго.

Обов'язково відвідайте колиби, кафе, оформлені в етно-стилі. Замовте страви українського меню, Насолодіться смаком та вишуканістю.
Альтернативним місцем стане в Поляна санаторій, ціни на проживання різні. Можна орендувати номер за сотню грн, або при бажанні апартаменти за тисячу доларів. Курорт Поляна відомий своєю водою «Поляна Квасова» (саме тут її добувають). Поляна санаторій пропонує гостям селища величезний спектр послуг, привітний персонал, європейський сервіс за доступну вартість.
Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред AOinform

28.11.2018 в 13:46 734 Статьи
0.0
Сегодня читают
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.